Terima Kasih! Thank you!

Terima Kasih! Thank you!

Monday, September 29, 2014

Google Street View : How to view via PC (Video)


Google Street View rasanya korang biasa dengar kan....baru baru ni Google Street View telah ada pun di Malaysia...sebelum ni tak ada kat Malaysia lagi.....

Setelah tahu yang ianya telah ada di Malaysia maka aku pun cuba lah try test uji tengok macamana dia punya function....mana tahu sok sok nak pergi melancong boleh lah aku gunakan Google Street View ni untuk view area perlancongan yang aku nak pergi.....

Rasanya dah ramai yang update tentang Google Street View di Malaysia tapi di sini aku nak tunjukkan pada korang macamana nak guna Google Street View pakai PC....video simple jer pun tapi rasanya mudah faham.....ni pun untuk pengguna PC yang amatur...pada korang yang expert PC rasanya tak ada masalah nak guna pun.....

So selamat menonton dan semoga mendapat menafaat dari video yang aku upload pada Youtube.

Tonton di sini terus ke youtube.com : Google Street View Malaysia pakai PC

atau ini....


Chowwww.....

2 comments:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  2. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete